Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Orice japiţă băsistă are o fibră de stalinism

Mircea Badea: Orice japiţă băsistă are o fibră de stalinism

Mircea Badea: Orice japiţă băsistă are o fibră de stalinism
de M.C.    |    02 Dec 2014   •   23:46

Mircea Badea a comentat marţi, în pasa de la "Sinteza Zilei", atacurile virulente la adresa unor persoane publice, neimplicate politic, care şi-au declarat susţinerea faţă de Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. 

"Orice japiţă băsistă are o fibră de stalinism. Remarc asta şi la tineret. Sunt foarte ipocriţi şi foarte tonţi, nu au proprietatea termenilor pe care îi foloses, au această fibră nativă. Băsismul a fost cea mai odioasă treabă care se putea întâmpla în România şi nu se va sfârşi cu trecerea formală a lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte" a spus Mircea Badea.

Realizatorul Antena 3 a comentat şi faptul că preşedintele ales, Klaus Iohannis, va pleca în concediu în Statele Unite şi a remarcat că, subiectul ar trebui tratat la fel ca şi concediul lui Victor Ponta în Dubai.

"L-am văzut cu toţii pe Iohannis, nu pot să mă comport ca şi cum ar fi venit ieri de pe Marte. El e pe planeta asta, în ţara asta, stă la masă cu Blaga, nu pot să am acum revelaţii".

"Răspunsul de dreapta, capitalist, ar fi din chiriile pe care le încasează. Tratăm acelaşi gen de lucruri cu măsuri diferite? Mă aştept la o frenezie din partea aşa-zişilor ziarişti" a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Mihai Gâdea Klaus Iohannis
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close