Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Pentru ce cheltuim sute de milioane de euro cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale?

Mircea Badea: Pentru ce cheltuim sute de milioane de euro cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale?

Mircea Badea: Pentru ce cheltuim sute de milioane de euro cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale?
de M.T.    |    21 Ian 2014   •   13:18

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Mircea Badea a criticat dur Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care a dat coordonate greşite echipelor de salvare aflate în căutarea locului în care avionul pilotat de Adrian Iovan a aterizat forţat.

„Am înţeles, deci STS-ul nu poate decât să preia datele de la companiile de telefonie mobilă şi dacă ele nu au sufiecienţi abonaţi în zonă, atunci nu se poate, că nu se poate. Şi atunci pentru ce cheltuim sute de milioane de euro cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale? Să facă ce?", s-a întrebat Mircea Badea.

„Doar când e vorba de astfel de situaţii îşi dovedesc incompetenţa. Când e vorba de ascultat adversari politici ai stăpânilor lor, când e vorba de livrat interceptări la Evenimentul Zilei şi HotNews nu e nicio problemă. Atunci îţi spun şi către ce punct cardinal erai cu faţa”, a mai spus realizatorul emisiunii "În gura presei".

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close