Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică, despre dosarul "Flota": E o chestie la care mă aşteptam

Mugur Ciuvică, despre dosarul "Flota": E o chestie la care mă aşteptam

Mugur Ciuvică, despre dosarul "Flota": E o chestie la care mă aşteptam
de M.C.    |    22 Ian 2015   •   19:43

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, a vorbit joi, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", despre anunţul DNA de clasare al dosarului "Flota".

"Dosarul Flota a fost închis prin 2005, încheiat definitiv prin 2007. În 2005 a preluat dosarul Morar, pe motiv că rechizitoriul nu fusese semnat de Amariei, ci de adjunctul său, dosarul a fost întors la DNA. Sunt procurori şi procurori, în 2005 au zis gata, tot în 2005 doamna Macovei i-a dat afară pe cei doi care s-au ocupat de dosar, după care Morar a cerut o expertiză, au luat de acolo valoarea contabilă, au zis că e de trei lei, pe flotă s-au luat milioane de dolari, normal că nu e prejudiciu. Şi i-au scos de sub urmărire penală pe toţi cei 78 de inculpaţi, cu excepţia lui Băsescu, care avea imunitate. Şi acum a venit completarea. E o chestie la care mă aşteptam, mi se pare absolut firesc" a spus Mugur Ciuvică.

Procurorii anticorupţie au decis clasarea dosarului Flota, în care fostul preşedinte Traian Băsescu era acuzat de abuz în serviciu, fals intelectual şi delapidare, "întrucât faptele nu există", a anunţat DNA.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close