Antena 3 CNN Actualitate O "iubitoare de câini" către o femeie care a fost agresată de maidanezi: "Dacă ai crede în Dumnezeu ai înţelege de ce atacă!!"

O "iubitoare de câini" către o femeie care a fost agresată de maidanezi: "Dacă ai crede în Dumnezeu ai înţelege de ce atacă!!"

O "iubitoare de câini" către o femeie care a fost agresată de maidanezi: "Dacă ai crede în Dumnezeu ai înţelege de ce atacă!!"
de O.P.    |    05 Sep 2013   •   10:05

Problema câinilor maidanezi pare fără sfârşit. Zeci de utilizatori ne-au scris pe adresa de mail [email protected]  şi ne-au povestit prin ce au trecut, după ce au fost atacaţi de câinii fără stăpân.

Iată ce ne scrie Andreea Raluca:

"Buna ziua,

 
Ieri am fost atacata de haita de caini de la intersectia Sibiu - 1 Mai, sector 6. In timp ce un domn ma ajuta sa ii alung, "proprietara" lor striga la mine: "Daca ai crede in Dumnezeu ai intelege de ce ataca". Sincer... nu am stiut cum sa reactionez la asta...

Dimineata am surprins o alta doamna care avea o sacosa plina de carne si din care impartea meticulos la fiecare din haita. In momentul in care m am apropiat sa o filmez, am fost agresata fizic si verbal de catre aceasta.

Doamna sustinea ca este "Director la Protectia Animalelor" si mi-a fluturat o legitimatie in fata (de pe care bineinteles nu am putut citi nimic)
E de-a dreptul revoltator ca astfel de oameni nu sunt trasi la raspundere!!!!"

Dacă aţi trecut prin astfel de situaţii, scrieţi-ne pe adresa de mail [email protected]

 
 

×
Subiecte în articol: caini maidanezi
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close