Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii la o unitate medicală din Slobozia

Percheziţii la o unitate medicală din Slobozia

Percheziţii la o unitate medicală din Slobozia
Sursa foto: Foto: VideoNews
15 Iun 2015   •   07:43

Nouă percheziţii au loc luni dimineaţă în Ialomiţa. Sunt căutate mai multe persoane bănuite de fals intelectual şi de abuz în serviciu.

Percheziţiile sunt făcute la nouă adrese din judeţele Ialomiţa şi Tulcea, într-un dosar în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu şi fals intelectual.
 
Poliţiştii urmează să ducă patru persoane la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa,pe numele acestora fiind emise mandate de aducere.
 
"Din cercetări a reieşit faptul că, în luna noiembrie 2012, reprezentanţii unităţii medicale ar fi încheiat contracte de prestări servicii cu societăţile comerciale implicate, fără respectarea procedurilor legale", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române. 
 
Potrivit unor surse din Poliţie, cele nouă percheziţii au loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane suspectate în acest dosar, printre care ar fi şi fosta conducere a unităţii medicale.
 
Prejudiciul produs a fost estimat de anchetatori la 38.000 de lei. 
 
Dosarul penal este instrumentat de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Ialomiţa. 
 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close