Antena 3 CNN Actualitate Perchiziţii DNA la Primăria Timişoara. Procurorii verifică retrocedările din ultimii ani

Perchiziţii DNA la Primăria Timişoara. Procurorii verifică retrocedările din ultimii ani

Perchiziţii DNA la Primăria Timişoara. Procurorii verifică retrocedările din ultimii ani
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    28 Apr 2015   •   09:13

Mafia retrocedărilor imobiliare din Timişoara ajunge pe mâna procurorilor DNA. Aceştia percheziţionează, la această oră, sediul Primăriei Timişoara.

Anchetatorii verifică modul în care s-au făcut retrocedările în ultimii 20 de ani. Edilul oraşului, Nicolae Robu, a ajuns şi el, în urmă cu puţin timp, la sediul Primăriei.

Dragoş Boţa de la Pressalert.ro a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că poliţiştii au început să ridice dosarele în original.

"A existat o verificare a Corpului de control al prim-ministrului pe această temă şi ulterior procurorii anticorupţie au început o anchetă. Iniţial s-au cerut o serie de documente de la primărie, însă se pare că răspunsul primit nu i-a mulţumit pe procurori, aşa că în această dimineaţă procurorii au început percheziţiile pentru a ridica în original toate documentele", a spus Dragoş Boţa.

"Anchetatorii au nevoie de documente în original, pentru că în unele cazuri s-a stabilit ca s-au dat declaraţii în fals(...). Deocamandată nu se vor ridica persoane pentru audieri", a mai spus jurnalistul.

×
Subiecte în articol: DNA procurorii DNA retrocedari
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close