Antena 3 CNN Actualitate Premieră pentru filatelia românească, timbru de argint aurit cu tiraj limitat, marca Romfilatelia

Premieră pentru filatelia românească, timbru de argint aurit cu tiraj limitat, marca Romfilatelia

Premieră pentru filatelia românească, timbru de argint aurit cu tiraj limitat, marca Romfilatelia
de N.B.    |    12 Noi 2012   •   17:29

Premieră pentru filatelia românească, Romfilatelia va lansa un produs exclusiv, constând într-un set filatelic cu timbru de argint aurit, concept propriu, emisiune realizată pentru a celebra Crăciunul şi sărbătorile de iarnă.

Conform unui comunicat Romfilatelia, citat de Agerpres, emisiunea care are un tiraj limitat de 600 de exemplare şi a fost realizată folosind tehnica embos. Aceasta reproduce imaginea mărcii poştale a emisiunii filatelice Crăciun 2012, ilustrând Naşterea lui Iisus, din iconostasul Bisericii Mănăstirii Radu Vodă din Bucureşti.
   
Timbrul de argint aurit este placat cu aur de 24K şi este inserat într-o cutie din piele cu un design special, alături de o lupă aurie, cu mâner din lemn de trandafir şi lentilă de cristal.

Acest produs special va putea fi găsit şi la standul Romfilatelia din cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus - Romexpo, în perioada 21-25 noiembrie, unde Marky, mascota Romfilatelia, îi invită pe toţi colecţionarii şi pasionaţii de filatelie să sărbătorească împreună dragostea pentru filatelie, carte şi învăţătură, aşteptând apropierea sărbătorilor de iarnă.

Pentru a-şi premia clienţii fideli, Romfilatelia organizează o tombolă cu premii, sub sloganul Romfilatelia - o marcă de aur. Detaliile tombolei, împreună cu regulamentul campaniei vor fi disponibile pe site-ul Romfilatelia (www.romfilatelia.ro), precum şi în magazinele din Bucureşti şi din ţară.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 24 noiembrie 2012, în urma unei extrageri ce va avea loc la standul Romfilatelia din cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus.

×
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close