Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Călăraşi, către alegători: "Sunteţi nişte javre, cum i-a zis şi poliţia preşedintelui" (VIDEO)

Primarul din Călăraşi, către alegători: "Sunteţi nişte javre, cum i-a zis şi poliţia preşedintelui" (VIDEO)

Primarul din Călăraşi, către alegători: "Sunteţi nişte javre, cum i-a zis şi poliţia preşedintelui" (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Sep 2010   •   18:06

Primarul unui municipiu din România îşi înjură şi îşi jigneşte alegătorii. S-a întâmplat la Călăraşi, unde edilul Nicolae Dragu şi-a vărsat nervii pe cei care l-au ales de trei ori în fruntea oraşului.

Primarul Nicolae Dragu a urcat pe scena amenajată în faţa Prefecturii din Călăraşi, cu prilejul aniversării a 415 ani de la atestarea documentară a oraşului. Huiduit de spectatori, edilul a răbufnit.

"Sunteţi nişte javre, exact cum i-a zis şi poliţia preşedintelui. La revedere! La revedere, javrelor! N-o să mai aveţi primar niciodată în viaţa voastră", le-a spus Dragu spectatorilor.

"V-am scos din mizerie. Stăteaţi într-o mizerie? Asta este mulţumirea voastră? Nu vă este ruşine, nemernicilor? Voi nu reprezentaţi Călăraşiul! O haită de derbedei şi golani!", a continuat primarul.

"La revedere! La revedere! Trăiască Călăraşiul! Trăiască Călăraşiul! Huiduiţi? Huiduiţi de ce? Că v-am scos din mizerie?", a mai spus edilul.


Nicolae Dragu este preşedintele organizaţiei locale UNPR. În februarie a fost exclus din PNL, după ce l-a susţinut deschis pe Traian Băsescu în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Dragu a trecut până acum pe la cinci partide politice, iar în fotoliul de la primărie a împlinit 10 ani. Despre conflictul cu alegătorii, Dragu dă vina pe adversarii politici.

"PNL şi PDSR au pu snişte inşi, nişte copii între 14 şi 17 ani, pe care nici nu poţi să-i amendezi şi nici... să mă înjure. Dacă m-au înjurat, într-o democraţie, ce să fac, să-i mângâi? Nu pot să-i mângâi. Le-am dat şi eu o replică pe măsură, cum le-a dat miliţienii preşedintelui", a spus Nicolae Dragu.    

Antena 3


×
Subiecte în articol: primar Calarasi huiduit spectatori
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close