Antena 3 CNN Actualitate Problema maidanezilor, rezolvare 100% românească. Localităţile din jurul Bucureştiului s-au umplut "peste noapte" de câini de "import"

Problema maidanezilor, rezolvare 100% românească. Localităţile din jurul Bucureştiului s-au umplut "peste noapte" de câini de "import"

Problema maidanezilor, rezolvare 100% românească. Localităţile din jurul Bucureştiului s-au umplut "peste noapte" de câini de "import"
de O.P.    |    05 Noi 2013   •   05:55

Autorităţile au găsit rezolvarea ideală a problemei maidanezilor. Aceştia sunt ridicaţi de pe străzile Capitalei şi duşi în localităţile învecinate, abandonaţi pe străzi sau prin păduri. Cel puţin asta spun oamenii din aceste localităţi, care numai aşa pot justifica numărul tot mai mare al animalelor fără stăpân.

La Buftea e plin de maidanezi. Unii şi-au găsit adăpost în curtea unei fabrici pe care o apără şi noaptea se strâng în haită.

Alţi maidanezi au apărut peste noapte în jurul blocurilor, iar unii dintre ei dau târcoale chiar primăriei din localitate.

În schimb, în Capitală au fost capturaţi peste 3000 de câini, iar aproape jumătate din ei au fost adoptaţi. Problemele apar însă la periferie.

Primarii din localităţile învecinate Bucureştiului susţin că maidanezii sunt de import.

La Popeşti-Leordeni sunt adăpostiţi acum 330 de câini fără stăpân iar pentru restul se va deschide un nou adăpost peste două săptămâni. Până atunci, primăria face economii şi nu mai prinde nici un maidanez.

Noul centru va înghiţi întregul buget alocat, iar problema hranei se va pune în continuare. La fel şi migraţia maidanezilor.

×
Subiecte în articol: maidanezi
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close