Antena 3 CNN Actualitate Procuroarea arestată după ce a vorbit de abuzurile comise de Kovesi a trimis o nouă scrisoare de după gratii

Procuroarea arestată după ce a vorbit de abuzurile comise de Kovesi a trimis o nouă scrisoare de după gratii

Procuroarea arestată după ce a vorbit de abuzurile comise de Kovesi a trimis o nouă scrisoare de după gratii
Sursa foto: Foto: luju.ro
de M.Z.    |    18 Sep 2014   •   16:16

Procuroarea arestată după ce a vorbit despre abuzurile comise de Laura Codruţa Kovesi a trimis o nouă scrisoare de după gratii, la o zi după ce instanţa a hotărât că rămâne în arest. 

 
În scrisoarea trimisă site-ului luju.ro, Angela Nicolae acuză Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că a devenit un "pluton de execuţie''. 
 
Procuroarea precizează că n-a făcut altceva decât să arate abuzurile comise de DNA. Angela Nicolae spune că a ştiut că va rămâne după gratii în momentul în care a vazut-o în sala de judecată pe Livia Stanciu, şefa Instanţei Supreme. 
 
Procuroarea mai scrie că: ''Realitatea este aceea că şefei DNA i-a fost frică de mine în permanenţă, pentru că, timp de 8 ani cât au durat cele două mandate ca procuror general, ştiam multe abuzuri pe care le-a făcut". 
 
Marţi, judecătorii au respins cererea de eliberare depusă de Angela Nicolae, chiar dacă aceasta a izbucnit în plâns în sala de judecată şi a promis că va pune capăt dezvăluirilor dacă va fi eliberată.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close