Antena 3 CNN Actualitate Procuroarea arestată pentru că a vorbit de abuzurile comise de Kovesi rămâne în arest

Procuroarea arestată pentru că a vorbit de abuzurile comise de Kovesi rămâne în arest

Procuroarea arestată pentru că a vorbit de abuzurile comise de Kovesi rămâne în arest
Sursa foto: Foto: luju.ro
de M.Z.    |    16 Sep 2014   •   20:51

Procuroarea arestată pentru că a vorbit despre abuzurile comise de Laura Codruţa Kovesi rămâne în arest. Judecătorii au respins cererea de eliberare depusă de Angela Nicolae, chiar dacă aceasta a izbucnit în plâns în sala de judecată şi a promis că va pune capăt dezvăluirilor dacă va fi eliberată. Ionela Lucan.

 
În scrisoarea trimisă luju.ro, Angela Nicolae critică faptul că instanţa supremă că a dispus înlocuirea controlului judiciar cu arestul preventiv, în dosarul de trafic de influenţă deschis de DNA împotriva sa şi a fiului său.

Fosta şefă a Biroului de Relatii Internationale din cadrul Parchetului General consideră că arestarea sa s-a făcut la cererea Laurei Codruţa Koveşi.
 
 
Avertisment dur pentru şefa DNA
 
"Mi-ai luat libertatea şi poţi să-mi iei şi viaţa, dar nu te gândeşti ca o să-ţi vină şi ţie rândul, iar toţi oamenii nevinovaţi cărora le-ai făcut atât rău şi care, chiar dacă acum nu vorbesc de frica , vor vorbi în curând? (...) Dar nu uita, în viaţă totul se plateşte mai devreme sau mai târziu. Sistemul nazisto-băsist va cădea, iar odată cu el, şi scaunul tău. Şi atunci va veni judecata de apoi.
Dr. Angela Nicolae, fost procuror Parchetul General
 
Angela Nicolae mai spune că Laura Codruţa Kovesi vrea să se razbune pe ea pentru scrisorile prin care a dezvăluit public abuzuri pe care şefa DNA le-ar fi comis în calitate de procuror general al României. 
 
 
Nicolae reclamă abuzurile lui Kovesi şi Băsescu
 
"De ce mi-ai luat din nou libertatea, stimată doamnă Kovesi, pentru că ştiai ce informaţii deţin şi ţi-a fost frică de dezvăluirile mele? Că mi-am permis să-mi exprim adeziunea şi faţă de alţi oameni nevinovaţi, cum ar fi profesorul Voiculescu, care a fost tot timpul o obsesie pentru Băsescu şi care va scapă curând de închisoare pentru că este nevinovat, sau foşti magistraţi, ca Florin Costiniu, Gabriela Ghiţă şi mulţi alţii, care au fost executaţi la ordinul nazisto-băsist?".
Dr. Angela Nicolae, fost procuror Parchetul General
 
 
Angela Nicolae acuză DNA că a devenit un instrument de cenzură
 
"Evident că DNA nu a acţionat într-un cadru procesual permis, dar DNA este stat în stat, un instrument, mai bine zis, al unui sistem de tip nazist, care poate să pună botniţă la gura tuturor celor care îndrăznesc să-i dezvăluie faţa hidoasă şi abuzurile".
Dr. Angela Nicolae, fost procuror şef Parchetul General
Sursa: Luju.ro
 
Acuzată de implicare într-o reţea de evaziune fiscală, Angela Nicolae a afirmat tot timpul că dosarul său a fost unul fabricat, la fel ca şi dosarul Telepatia, în care a fost condamnat Dan Voiculescu. Cu puţin timp înainte să fie arestată, fosta şefă a Direcţiei Relaţii Internaţionale din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a afirmat într-o scrisoare publică adresată lui Dan Voiculescu faptul că întregul dosar Telepatia a avut ca scop doar execuţia fondatorului Partidului Conservator în condiţiile în care foarte multe persoane ştiu că acesta este nevinovat, dar nu au curajul să o spună public. 

Informaţiile au fost prezentate marţi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close