Antena 3 CNN Actualitate Prof.dr. Irinel Popescu, despre convorbirile cu medicul supravieţuitor: "Cred că e ultimul telefon la care mai pot să vă răspund"

Prof.dr. Irinel Popescu, despre convorbirile cu medicul supravieţuitor: "Cred că e ultimul telefon la care mai pot să vă răspund"

Prof.dr. Irinel Popescu, despre convorbirile cu medicul supravieţuitor: "Cred că e ultimul telefon la care mai pot să vă răspund"
21 Ian 2014   •   17:47
"Cred că e ultimul telefon la care mai pot să vă răspund. Dacă nu ne găsiţi nici după acest telefon, nu cred că ne veţi mai găsi", sunt cuvintele pe care medicul supravieţuitor accidentului aviatic din Apuseni, Radu Zamfir, i le-a spus telefonic unui medic implicat în operaţiunea de salvare.

"A fost un moment aproape de disperare şi a lor şi a noastră", a afirmat medicul Irinel Popescu, şeful Centrului de Chirurgie şi Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni, cel care a păstrat contactul cu medicul  Radu Zamfir, unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni, în ediţia de marţi a emisiunii "100 de minute".

De ce nu a fost utilizat avionul SMURD în cazul tragediei din Apuseni

Medicul Irinel Popescu a povestit, la Antena 3, că, iniţial, echipajele de salvare sperau că zona accidentului va fi uşor de localizat şi că vor ajunge rapid la victimele despre care se ştia că sunt în viaţă.

"După aceea a început îngrijorarea. Timpul trecea, se înnopta şi era şi frig. Toate acestea au culminat cu un moment aproape de disperare când, telefonic, doctorul Zamfir i-a spus doctorului Zota că e ultimul telefon la care crede că poate răspunde şi dacă nu ne găsiţi nici după acest telefon, nu cred că ne veţi mai găsi", a spus medicul la Antena 3.

FILMUL NEGRU al tragicului eveniment. Cum ar fi putut fi evitată MOARTEA a doi oameni, dacă autorităţile nu ar fi BÂJBÂIT 5 ore în întuneric!

Aeronava, de tip BN2, a plecat, luni după-amiază, de la Bucureşti spre Oradea, şi a aterizat forţat într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine.

La bordul avionului se află patru medici, un student şi doi membri ai echipajului de zbor, iar avionul era pilotat de Adrian Iovan.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close