Antena 3 CNN Actualitate Protestele iau amploare în ţară. Tot mai mulţi români ies în stradă să protesteze faţă de întorcerea lui Băsescu la Cotroceni

Protestele iau amploare în ţară. Tot mai mulţi români ies în stradă să protesteze faţă de întorcerea lui Băsescu la Cotroceni

Protestele iau amploare în ţară. Tot mai mulţi români ies în stradă să protesteze faţă de întorcerea lui Băsescu la Cotroceni
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Aug 2012   •   07:17

Peste 70 de protestatari au ieşit din nou aseară în stradă la Sibiu.  Oamenii s-au adunat în centrul oraşului începând cu ora 19:30 cu pancarte şi cu drapelul naţional, strigând lozinci împotriva întorcerii preşedintelui la Cotroceni. Protestul a fost organizat de Asociaţia Sibiu Decembrie 89.

Şi la Cluj, peste 40 de protestatari s-au adunat în centrul oraşului şi au criticat decizia luată marţi de Curtea Constituţională privind invalidarea referndumului.

În Bucureşti, peste 300 de oameni, care au participat la mitingul anti-Băsescu în Piaţa Universităţii, au blocat, din nou, traficul auto în centrul Bucureştiului.

Protestatarii s-au adunat pe trotuarul din faţa Teatrului Naţional unde au scandat lozinci împotriva lui Traian Băsescu, dar şi a judecătorilor Curţii Constituţionale, care au invalidat referendumul din 29 iulie.

Curtea Constituţională a constatat, în hotărârea adoptată marţi, că procedura de organizare a referendumului a fost respectată, dar că nu s-a întrunit condiţia de cvorum pentru ca scrutinul să fie valabil.






×
Subiecte în articol: protest referendum
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close