Antena 3 CNN Actualitate PSD îi cere scuze familiei Ralucăi Stroescu

PSD îi cere scuze familiei Ralucăi Stroescu

PSD îi cere scuze familiei Ralucăi Stroescu
05 Mai 2007   •   18:45

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi-a prezentat sâmbătă, scuzele către familia Ralucăi Stroescu - fata care a murit de curând în urma unui posibil surmenaj - pentru că i-a folosit numele în timpul mitingului organizat la Bucureşti în ziua de 1 mai. Geoană a spus că nu a dorit să folosească amintirea fetei ca element electoral şi că nu i-a rostit numele cu rea intenţie. ?Dacă am lezat cumva pe cei din familie şi am dat senzaţia că am încercat să folosesc politic acest nume, îmi cer scuze. Dar nu poate să nu rămână acest caz ca un simbol şi un reper pentru ceva ce nu este în regulă?, a declarat, sâmbătă, Mircea Geoană, într-o conferinţă de presă la Cluj.

Preşedintele social-democrat a explicat că acest caz tragic ar trebui să genereze nişte reacţii din partea guvernului şi a parlamentului în ceea ce priveşte relaţiile de muncă, pentru a nu se mai întâmpla asemenea evenimente, în care angajaţii să moară în urma oboselii acumulate în timpul exercitării meseriei. ?Nu am nimic cu firmele transnaţionale, ele reprezintă un plus pentru România, dar în clipa când vezi că acolo există o lipsă de reglementare a numărului de ore lucrate, cineva trebuie să spună ceva?, a afirmat Geoană.

Acesta a declarat că PSD va milita şi în continuare pentru reglementarea relaţiilor de muncă din aceste firme, în care nu există normarea muncii şi nici sindicate.

Rompres

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close