Antena 3 CNN Actualitate Punctul de Întâlnire: MAFIA şi POLITICA în regimul lui Traian Băsescu

Punctul de Întâlnire: MAFIA şi POLITICA în regimul lui Traian Băsescu

Punctul de Întâlnire: MAFIA şi POLITICA în regimul lui Traian Băsescu
25 Ian 2015   •   19:28

Numele lui Traian Băsescu apare în şapte dosare penale, anunţă Radu Tudor, la "Punctul de Întâlnire", unde prezintă o schemă a "caracatiţei" mafiote care îl are ca punct central pe fostul preşedinte.

Mai exact, vorbim despre un dosar la DNA, cinci dosare la DIICOT şi un dosar la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

"Sunt informaţii oficiale transmise de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", a afirmat Radu Tudor.

"Vorbim de şapte dosare aflate în lucru acum, dar fostul preşedinte a avut zeci de dosare care au fost închise sub pretextul aşa-zisei imunităţi. Toate au vizat afaceri mai mult sau mai puţin urât mirositoare", a afirmat Bianca Nae, şef Departament Investigaţii Antena 3.

Avocatul Pavel Abraham, fost şef al IGPR, a arătat că în jurul lui Traian Băsescu s-a format un adevărat "grup infracţional, o mafie politico-economică", care a avut toate ingredientele necesare,

"Începând de la resurse, persoane sus puse cu posibilităţi de a face rost de bani, au avut şi presa adecvată de partea lor, spălându-le imaginea, apoi aş spune că au avut şi susţinători în sistemul de administrare a legii. Unii au şi fost dovediţi. A fost o politică de colectare a banilor, în numele partidului (cu referire la PDL - n.r.)", a spus avocatul.



×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close