Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Văd din partea lui Klaus Iohannis un efort extraordinar de a-şi distruge propria imagine

Radu Tudor: Văd din partea lui Klaus Iohannis un efort extraordinar de a-şi distruge propria imagine

Radu Tudor: Văd din partea lui Klaus Iohannis un efort extraordinar de a-şi distruge propria imagine
02 Sep 2014   •   19:52

Radu Tudor a declarat, în ediţia de marţi a emisiunii "La ordinea zilei", că afirmaţiile din această săptămână ale liderului PNL Klaus Iohannis ar putea "să îl aducă în postura de a da socoteală în faţa partidului", realizatorul Antena 3 arătând că, în opinia sa, Crin Antonescu ar trebui să redevină candidatul liberalilor la prezidenţiale.

"Văd din partea lui Klaus Iohannis un efort extraordinar de a-şi distruge propria imagine. Văd că are probleme în propriul partid, pentru a fi susţinut şi pentru a fi înţeles. Într-o săptămână a reuşit 3 trei afirmaţii incredibile: sunt un politruc, sunt din alt film şi Băsescu nu trebuia demis şi suspendat în vara lui 2012", a afirmat Radu Tudor, la Antena 3.

Radu Tudor a arătat că indiferent de alegerile şi deciziile care l-au înlăturat pe Crin Antonescu de la şefia partidului, "este o diferenţă şocantă între ceea ce poate să gândească şi să exprime Crin Antonescu, şi ceea ce poate să gândească şi să exprime Klaus Iohannis".

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close