Antena 3 CNN Actualitate Realitatea zilelor noastre: O instituţie publică are sediul într-o maşină

Realitatea zilelor noastre: O instituţie publică are sediul într-o maşină

Realitatea zilelor noastre: O instituţie publică are sediul într-o maşină
22 Aug 2012   •   19:45

O instituţie publică din Botoşani are sediul într-o maşină. Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), instituţie publică înfiinţată în 4 decembrie 2011, nu dispune de sediu, astfel încât cei patru inspectori ai instituţiei folosesc "biroul mobil" amenajat în maşina de serviciu, o autospecială de control a traficului, informează Agerpres.

"Este o instituţie nouă şi deocamdată nu au fost prevăzute resursele financiare pentru achiziţia unui sediu. Sperăm că vom avea într-un timp cât mai apropiat şi un astfel de sediu. Până atunci, suntem nevoiţi să ne descurcăm în aceste condiţii", a declarat inspectorul ISCTR Mihăiţă Popa.
   
ISCTR a preluat atribuţiile de inspecţie şi control în trafic privind respectarea reglementărilor interne şi internaţionale în domeniul transporturilor rutiere exercitate, până anul trecut, de Autoritatea Rutieră Română, Regia Autonomă "Registrul Auto Român" şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.
   
ISCTR este înfiinţat ca instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, conform Ordonanţei de Guvern nr. 26/2011.

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close