Antena 3 CNN Actualitate România absurdului. O bătrână de 90 de ani riscă să fie aruncată în stradă, după ce executorii judecătoreşti au admis evacuarea ei

România absurdului. O bătrână de 90 de ani riscă să fie aruncată în stradă, după ce executorii judecătoreşti au admis evacuarea ei

România absurdului. O bătrână de 90 de ani riscă să fie aruncată în stradă, după ce executorii judecătoreşti au admis evacuarea ei
de O.P.    |    28 Aug 2014   •   05:48

O bătrână de 90 de ani din Botoşani riscă să fie aruncată în stradă din locuinţa în care a trăit timp de 40 de ani. Cumnata ei, care deţine terenul pe care a fost construită casa, a obţinut o sentinţă judecătorească de evacuare.

Executorii au decis că aceasta mai poate rămâne în casă doar două săptămâni. Vecinii s-au revoltat când au văzut că executorii s-au prezentat la poarta femeii.

Localnicii din comuna botoşãneanã Suharãu s-au revoltat după ce au aflat bătrâna de 90 de ani va fi aruncată în stradă chiar de cumnata ei.

Bătrâna şi-a pierdut orice drept asupra locuinţei după moartea soţului său, fost colonel la Poliţia de Frontieră. Concubina lui a scos la vedere un contract de vânzare-cumpărare semnat de fratele bătrânei, care o face proprietară pe toată curtea.

Cumnata are la mână o sentinţă judecătorească definitivă ce prevede ca bătrâna să părăsească locuinţa. Şi a chemat executorul ca să o pună în aplicare. Femeia a mai primit însă, deocamdată, o păsuire de două săptămâni.


×
Subiecte în articol: executare silita
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close