Antena 3 CNN Actualitate Schimbările climatice ne modifică fizicul. Blondele dispar din România în 90 de ani

Schimbările climatice ne modifică fizicul. Blondele dispar din România în 90 de ani

Schimbările climatice ne modifică fizicul. Blondele dispar din România în 90 de ani
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    14 Aug 2012   •   21:28

Dispar blondele din România! Rar vom mai vedea români cu pielea deschisă la culoare. Schimbările climatice vor duce la modificări fizice şi vom căpăta toţi trăsături mediteraneene.

În 2102, românii vor vedea sania, schiurile şi zăpada doar în fotografii. Conform specialiştilor, România nu va mai avea iarnă, ci doar sezon foarte cald. În nici o sută de ani, ne schimbăm înfăţişarea şi obiceiurile alimentare.

În prezenţa permanentă a soarelui pielea albă devine ciocolatie. Părul se închide şi el la culoare şi astfel se transformă în şaten închis sau negru. Datorită acumulărilor de radiaţii ultraviolete, în afara faptului că vom fi mai pigmentaţi, probabil şi pielea va arăta mai îmbătrânită.

Dieta se va modifica şi ea în funcţie de temperatură. Românii îşi vor lua rămas bun de la produsele tradiţionale din carne de porc şi preparatele prăjite.

Mâncarea sănătoasă ar putea să fie uşor acceptată de români, dar temperaturile scăzute, avertizează specialiştii, i-ar putea nemulţumi pe mulţi. Aşa că antropologii se aşteaptă ca românii care nu iubesc căldura să plece din ţară.

Previziunile climatologilor se fac deja simţite, având în vedere că vara asta a adus temperaturi record de 42 de grade la umbră în România.





 




×
Subiecte în articol: schimbari climatice
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close