Antena 3 CNN Actualitate Şeful Poliţiei Olt: Îi voi solicita Melaniei Renghea cea mai mare sumă posibilă drept daune morale

Şeful Poliţiei Olt: Îi voi solicita Melaniei Renghea cea mai mare sumă posibilă drept daune morale

Şeful Poliţiei Olt: Îi voi solicita Melaniei Renghea cea mai mare sumă posibilă drept daune morale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    15 Ian 2013   •   15:29

Şeful Poliţiei Olt, comisar-şef Ion Voicu, cercetat disciplinar, a fost audiat, marţi, la Parchetul Curţii de Apel Craiova, în cazul Melaniei Renghea, el declarând că este nevinovat, că a văzut-o pe aceasta doar de două ori şi că nici nu ar mai recunoaşte-o, iar totul este o "răzbunare".

UPDATE 15:00-  Şeful Poliţiei Olt, comisar-şef Ion Voicu, afirmă că îi va solicita poliţistei Melania Reneghea cea mai mare sumă drept daune morale, el susţinând toate acuzaţiile lansate de aceasta sunt "pure închipuiri".
   
Comisarul-şef Ion Voicu a fost audiat timp de câteva ore la Parchetul Curţii de Apel Craiova, declarându-se nevinovat.
   
Ion Voicu a fost audiat în calitate de făptuitor în cazul poliţistei Melaniei Renghea, care a depus o plângere împotriva fostului său şef, comisarul şef Gheorghe Barbu, pe care l-a acuzat că a obligat-o să întreţină relaţii sexuale atât cu el, cât şi cu alţi poliţişti, printre care şi Ion Voicu.
   
Comisarul-şef Ion Voicu a declarat, la intrarea la audieri, că este nevinovat, informează Mediafax.
   
"Vreau să vă aduc la cunoştinţă că sunt nevinovat, iar în acest sens am depus o plângere la Parchet pentru denunţ calomnios. Când Parchetul de la Slatina şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova vot definitiva ancheta vă veţi convinge că sunt nevinovat", a declarat Ion Voicu.
   
Acesta a mai spus că a văzut-o pe Melania Renghea doar de două ori: "Nu o cunosc pe fata asta. Dacă o văd între mai multe poliţiste nu o recunosc. Am văzut-o la televizor, am avut de-a face cu ea de două ori. O dată când s-a mutat şi atunci a venit cu tatăl ei, un fost rezervist la pompieri şi am aprobat mutarea de la Vâlcea la Olt pentru a-şi reîntregi familia. O doua oară a adus altcineva raportul ei la mine în birou şi a cerut mutarea de la Balş la Găneasa, la secţia Brâncoveni, tot pentru reîntregirea familiei, pentru că era căsătorită, avea şi un copil şi voia să fie mai aproape de casă. Nu pot să-mi dau seama de ce există această răzbunare, nu cunosc substratul".

Vezi aici mărturia poliţistei care îşi acuză şeful de viol
   
Alături de Voicu au mai fost citaţi pentru marţi la Parchetul Curţii de Apel Craiova alţi doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Olt, în calitate de făptuitori, dar şi doi martori.
   
La audieri participă şi cei doi avocaţi ai Melaniei Renghea.

Citeşte şi:

Poliţista care şi-a înjunghiat şeful pentru că ar fi violat-o are iminenţă de avort

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close