Antena 3 CNN Actualitate Şeful trupelor DIAS Constanţa, fotografiat în ipostaze jenante

Şeful trupelor DIAS Constanţa, fotografiat în ipostaze jenante

Şeful trupelor DIAS Constanţa, fotografiat în ipostaze jenante
Sursa foto: Foto: cancan.ro
10 Noi 2012   •   11:11

Unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti din Constanţa, comisarul şef Emanoil Moraru, a fost fotografiat în ipostaze jenante. Şeful trupelor speciale apare gol, cu o perucă şi o armă în mână.

Poliţia Judeţeană Constanţa face o anchetă internă după ce în presă au fost publicate fotografii în care şeful Serviciului de Acţiuni Speciale, comisarul şef Emanoil Moraru, apare dezbrăcat, ţinând o puşcă de jucărie în mâini, în sala de antrenamente.
   
În fotografiile respective, ofiţerul apare dezbrăcat, cu o perucă pe cap, iar în mâini ţine o puşcă de jucărie. De asemenea, în unele poze apar şi o parte dintre subalternii săi, aceştia purtând însă ţinutele de intervenţie.
   
Surse din cadrul Poliţiei Judeţene Constanţa susţin că pozele respective ar fi fost făcute după o zi de antrenamente, imediat după ce comisarul şef Emanoil Moraru ar fi ieşit de la duşuri.
   
"În sala de antrenamente există un manechin ce ţine o armă în mână, armă care de fapt este o machetă şi nu una reală. În glumă, el a luat peruca de la acel manechin şi arma şi a făcut nişte poze", au spus sursele citate.
   
Imediat după apariţia fotografiilor în presă, conducerea Poliţiei Judeţene Constanţa a dispus declanşarea de verificări pentru "a stabili contextul realizării acestora şi veridicitatea lor".
   
Totodată, "urmează să se stabilească identitatea persoanei ce a pus la dispoziţie fotografiile fără consimţământul protagoniştilor, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsuri legale în consecinţă", se menţionează într-un comunicat de presă al Poliţiei Judeţene Constanţa.
   
Şeful Serviciului de Acţiuni Speciale, comisarul şef Emanoil Moraru, este şi preşedinte al Corpului Naţional al Poliţiştilor (CNP) Constanţa, fiind ales în această vară, pentru a doua oară.
   
În plus, în luna martie a acestui an, el a fost desemnat de către şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române cel mai bun preşedinte CNP din ţară.
   
Activitatea lui Emanoil Moraru este recunoscută pe plan naţional ca fiind foarte bună, el fiind şi singurul negociator recunoscut internaţional din Dobrogea, fiind pregătit de agenţii FBI specializaţi în negocieri.

×
Subiecte în articol: gol fotografie trupe speciale
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close