Antena 3 CNN Actualitate Senatorul Sorin Roşca Stănescu, în vizorul ANI, după ce l-a numit pe Sebastian Ghiţă "agent acoperit"

Senatorul Sorin Roşca Stănescu, în vizorul ANI, după ce l-a numit pe Sebastian Ghiţă "agent acoperit"

Senatorul Sorin Roşca Stănescu, în vizorul ANI, după ce l-a numit pe Sebastian Ghiţă "agent acoperit"
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Feb 2013   •   21:43

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, care l-a acuzat pe Sebastian Ghiţă că ar fi coordonat direct campania de discreditare a liderilor liberali prin televiziunea pe care o conduce, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Q&A", de la Antena 3, a intrat în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate, a anunţat Răzvan Dumitrescu, luni seară, la "Subiectiv".

Pură coincidenţă sau nu, senatorul Roşca Stănescu, care a afirmat în repetate rânduri, la "Q&A", că Ghiţă este "un ofiţer sub acoperire", a fost înştiinţat, luni, că ANI îi verifică averea.

Îi amintesc domnului Ponta că Sebastian Ghiţă nu vine din neant, el nu a paraşutat aşa pur şi simplu în lumea media şi a devenit mare patron de trust media venind din neant. Domnia sa vine direct din generalul Zamfir din Serviciul Român de Informaţii. Iar toate afacerile IT pe care dl Ghiţă le-a făcut şi din care şi-a construit un imperiu financiar şi, iată, un mic imperiu media acum, vin din afaceri făcute cu statul, prin intermediul SRI. Îmi asum toate aceste lucruri şi toate aceste lucruri trebuie demantelate”, a precizat senatorul, sâmbătă, la "Q&A".



VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "SUBIECTIV" DE LA ANTENA3



×
Subiecte în articol: Agentia Nationala de Integritate
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close