Antena 3 CNN Actualitate Singura femeie primar din Argeş este în funcţie de 33 ani. Contracandidaţii ei nu au avut nici o şansă la alegeri

Singura femeie primar din Argeş este în funcţie de 33 ani. Contracandidaţii ei nu au avut nici o şansă la alegeri

Singura femeie primar din Argeş este în funcţie de 33 ani. Contracandidaţii ei nu au avut nici o şansă la alegeri
Sursa foto: Foto: VideoNews
15 Iun 2012   •   09:34

Este singura femeie primar din judeţul Argeş şi unul dintre cei mai longevivi edili din România. Elisaveta Tudose conduce primăria comunei Coşeşti de 33 de ani. În 10 iunie, a câştigat un nou mandat.

Singura femeie primar din judeţul Argeş, Elisaveta Tudose, conduce primăria comunei Coşeşti din 1979. Acolo s-a născut. Şi n-a plecat din sat decât pentru studii. S-a întors în comună ca tehnician agronom.

Elisaveta Tudose recunoaşte că n-a interesat-o niciodată scaunul de primar. A vrut doar să îi vadă pe oameni mulţumiţi.

Comuna pe care o conduce are şapte sate şi aproape 6.000 de locuitori. Cu toate acestea, cei doi contracandidaţi ai Elisavetei Tudose nu au avut nici o şansă în faţa ei. A candidat doar pentru că au rugat-o oamenii. Nu şi-a făcut nici campanie, pentru că n-a avut bani. Dar a câştigat detaşat.

Sătenii sunt foarte mulţumiţi de edilul lor. Iar viceprimarul, care este în funcţie de 22 de ani şi o cunoaşte bine pe Elisabeta Tudose, are numai cuvinte de laudă despre ea.

Pentru că oamenii o iubesc, Elisaveta Tudose s-a hotărât să candideze şi la alegerile următoare.




×
Subiecte în articol: Argeş primar sat
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close