Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: IMAGINI cu Alina Bica încătuşată. Oana Stancu: Este o reaşezare a puterii după nişte alegeri surprinzătoare

Sinteza zilei: IMAGINI cu Alina Bica încătuşată. Oana Stancu: Este o reaşezare a puterii după nişte alegeri surprinzătoare

Sinteza zilei: IMAGINI cu Alina Bica încătuşată. Oana Stancu: Este o reaşezare a puterii după nişte alegeri surprinzătoare
20 Noi 2014   •   23:28

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei", imagini cu procurorul-şef al DIICOT, în cătuşe, ieşind din sediul DNA spre arestul Poliţiei.

"E o răfuială între mafioţi. Nu are legătură cu justiţia. Ce se află în spate nu pot să vă spun. Mie, imaginile astea îmi dau impresia că se bat între ei. Nu e rău, însă eu aştept să o văd pe doamna Kovesi că suferă pentru abuzurile pe care le-a făcut ea", a declarat Mugur Ciuvică, invitat în emisiune.

"Se numeşte reaşezarea puterii după nişte alegeri surprinzătoare", a spus Oana Stancu, realizatoarea "Exces de putere", invitata lui Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei".

Procurorul-şef al DIICOT, Alina Bica, a fost reţinută de DNA pentru abuz în serviciu, într-un dosar privind o despăgubire ilegală făcută de o comisie din ANRP din care aceasta a făcut parte. Bica a fost audiată la DNA , joi seară, după ce a fost ridicată din trafic de către procurorii anticorupţie şi dusă la sediul instituţiei.

Secţia de procurori a CSM s-a reunit, joi seară, pentru a discuta solicitarea DNA de reţinere şi arestare a Alinei Bica şi au încuviinţat reţinerea şi arestarea la domiciliu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei oana stancu Alina Bica
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close