Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Raluca Turcan şi Oreste, printre PRIMELE NUME din serialul de dezvăluiri al Elenei Udrea

Sinteza zilei: Raluca Turcan şi Oreste, printre PRIMELE NUME din serialul de dezvăluiri al Elenei Udrea

Sinteza zilei: Raluca Turcan şi Oreste, printre PRIMELE NUME din serialul de dezvăluiri al Elenei Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Feb 2015   •   21:56
Elena Udrea a dezvăluit cui i-a dat bani, a afirmat Mihai Gâdea, miercuri seară, la "Sinteza Zilei", unde a difuzat un scurt material dintr-un interviu pe care deputatul PMP l-a acordat unui post de televiziune.

"Este prima dare în gât a Elenei Udrea", a spus Mihai Gâdea, precizând că este vorba despre oameni din politică sau presa finanţaţi cu banii familiei Cocoş.

După ce le-a promis fanilor săi de pe Facebook că va face dezvăluiri importante despre anumiţi politicieni şi ziarişti care au primit bani, Udrea a afirmat, la un post de televiziune, că "Raluca Turcan, Valeriu Turcan, domnul Cristian Rizea de la PSD şi domnul Oreste Teodorescu" se numără printre cei "lipsiţi de caracter şi de moralitate".

DNA a cerut, miercuri seară, sesizarea Camerei Deputaţilor pentru încuviinţarea urmăririi penale, reţinerii şi arestării preventive a fostului ministru Elena Udrea şi în dosarul Microsoft.

Astfel, DNA a cerut de trei ori arestarea Elenei Udrea. Prima, pentru luarea de mită în Dosarul Gala Bute, a doua, pentru că ar fi cerut 500.000 de euro mită pentru a ajuta un om de afaceri vizat în dosarul Microsoft, iar cea de-a treia, pentru că a încălcat condiţiile controlului judiciar impus pentru fals în declaraţia de avere.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close