Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Secretul furtului alegerilor, devoalat

Sinteza zilei: Secretul furtului alegerilor, devoalat

Sinteza zilei: Secretul furtului alegerilor, devoalat
de S.T.    |    24 Aug 2014   •   22:56

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", secretul furtului alegerilor. Un document cu privire la secţiile de votare din străinătate arată cum au fost create mai multe secţii, special pentru alegerile din 2009.

Mulţi dintre noi am suspectat de-a lungul timpului că Traian Băsescu, cel puţin în 2009, NU a câştigat alegerile. Nu a fost doar o suspiciune, ci au fost date clare. Pe teritoriul României, Traian Băsescu a pierdut alegerile.

Dar, adunând voturile venite din străinătate, Băsescu a câştigat alegerile prezidenţiale.

Prim vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a spus, duminică, într-o conferinţă de presă, că PSD şi aliaţii săi pregătesc temeinic furtul alegerilor prezidenţiale.

Acesta îi solicită premierului Victor Ponta să anunţe că nu susţine proiectul de lege prin care se urmăreşte trecerea STS din subordinea CSAT în subordinea Guvernului şi susţine că acest proiect ar fi un pas al PSD în direcţia "furtului" alegerilor prezidenţiale.

"PSD şi aliaţii săi pregătesc temeinic furtul alegerilor prezidenţiale. Au fost mai mulţi paşi făcuţi în această direcţie. Primul, făcut în urmă cu mai multe luni de zile, încercarea de preluare a STS în subordinea Guvernului. (…) Cer să fie adoptată o poziţie clară, limpede a premierului în sensul că a renunţat la această manevră. Nu fac procese de intenţie nimănui, citesc declaraţiile şi văd ceea ce a adoptat Camera Deputaţilor. Îi cer premierului să vină să spună că renunţă la acest proiect şi majoritatea să-l respingă", a spus Predoiu.

Dacă PSD pregăteşte furtul alegerilor prezidenţiale, folosind trecerea STS din subordinea CSAT în subordinea Guvernului, Traian Băsescu ce a făcut în 2009?

Predoiu spune că Serviciul de Telecomunicaţii Speciale poate schimba rezultatul alegerilor prezidenţiale.

"Dacă poate face asta în favoarea lui Victor Ponta, în 2014, la alegerile câştigate de Băsescu în 2009 a putut?" s-a întrebat Mihai Gâdea.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea"

×
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close