Antena 3 CNN Actualitate Smiley sare în ajutorul elevilor talentaţi de la Dinu Lipatti: "Susţin Campania Un pian pentru Lipatti. Vă rog să o suţineţi şi voi"

Smiley sare în ajutorul elevilor talentaţi de la Dinu Lipatti: "Susţin Campania Un pian pentru Lipatti. Vă rog să o suţineţi şi voi"

Smiley sare în ajutorul elevilor talentaţi de la Dinu Lipatti: "Susţin Campania Un pian pentru Lipatti. Vă rog să o suţineţi şi voi"
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Mai 2015   •   09:03

Smiley sare în ajutorul elevilor talentaţi de la Dinu Lipatti.Muzica înseamnă schimbare, iar Smiley a decis să le ofere o schimbare olimpicilor care au urcat pe scenă alături de el.

S-a alăturat campaniei prin care vrem să strângem bani pentru un pian performant. Un pian pentru Lipatti.

Nicole Cherry i-a arătat lui Smiley unde este acasă pentru ea. La Colegiul Naţional de Artă Dinul Lipatti.

Smiley a lăsat scena celor mici şi a luat loc printre spectatori. A fost surprins de vocile şi de mâinile talentate ale copiilor de la Lipatti.

Smiley s-a convins că elevii merită să fie ajutaţi. Cântă la un pian vechi de peste 100 de ani, dezacordat sau cu clape lipsă. Au însă nevoie de un pian performant pentru a învăţa cu adevărat ce înseamnă muzica de calitate.

"Asta e foarte trist. Eu întotdeauna am spus că România este un izvor nesecat de talente. Avem extrem de mulţi oameni talentaţi, dar nu au unde să înveţe, nu au pe ce să înveţe", a spus Smiley.

"În alte ţări, în toate şcolile e obligatoriu un instrument. Nu numai oamenii care sunt talentaţi la muzică. În general, oamenii trebuie să înveţe un instrument. Îi ajută. Îi organizează altfel, da!
", a mai spus el.

El ştie cel mai bine. În studioul său, pianul face 70% din muncă. Dă tonul compoziţiilor de succes.

"Susţin Campania Un pian pentru Lipatti. Vă rog să o suţineţi şi voi. Donaţi 2 euro printr-un sms la 8834. E atât de puţin pentru un lucru atât de important", a mai spus Smiley.

Campania este sprijită de ARC România, Telekom, Orange şi Vodafone, prin platforma "Donează mai simplu". SMS 8834

Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Orange şi Telekom Romania Mobile, pentru cartelele replatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit de ARC Romania

Contul Campaniei „Un pian pentru Lipatti":
Cont LEI: IBAN RO02BTRLRONCRT0295126001
SWIFT: BTRLRO22, BANCA TRANSILVANIA, AGENŢIA BĂNEASA

×
Subiecte în articol: Smiley
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close