Antena 3 CNN Actualitate Şova îi răspunde lui Boagiu: "Acuzaţiile sale sunt de stand-up comedy, din categoria Neuronul singuratic"

Şova îi răspunde lui Boagiu: "Acuzaţiile sale sunt de stand-up comedy, din categoria Neuronul singuratic"

Şova îi răspunde lui Boagiu: "Acuzaţiile sale sunt de stand-up comedy, din categoria Neuronul singuratic"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    07 Aug 2013   •   21:10

Ministrul delegat pentru Infrastructură, Dan Şova, apreciază că afirmaţiile Ancăi Boagiu "sunt de stand up comedy, din categoria neuronul singuratic", după ce fostul şef de la Transporturi l-a acuzat pe demnitar că ascunde contractul cu Bechtel.

 
"Afirmaţiile doamnei Boagiu sunt de stand-up comedy, din categoria neuronul singuratic. (...) Eu am venit să caut contractul, nu pe vremea mea a dispărut, eu sunt detectivul în acest caz, eu caut contractul", a declarat ministrul delegat pentru Infrastructură, Dan Şova, miercuri, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.
 
Totodată, Şova a precizat că sarcina căutării contractului a revenit acum Coprului de control al Guvernului, iar dacă actul nu se va găsi până pe 30 august, atunci se va adresa Parchetului.
 
"Şi noi ne vom adresa Parchetului, dacă instituţiile în cazul cărora ar fi trebuit să fie acest contract, şi mă refer la Ministerul Transporturilor şi CNADNR, nu-l vor găsi finalmente, unde ar fi trebuit să fie contractul nu-l vor găsi. Eu le-am dat termen până pe 30 august. Dacă nu-l vor găsi până atunci, eu mă voi adresa Parchetului", a adăugat Şova, la Antena 3.
 
"Noi contractul îl avem, nu se pune problema pierderii lui, nu avem acel original pe care sunt obligaţi să aplicăm ştampila nesecret, pentru a-l putea face public", a explicat Dan Şova.

Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a anunţat, miercuri, că a depus o plângere penală împotriva ministrului Dan Şova, acuzându-l pe acesta de o "acţiune suspectă de ascundere" a contractului semnat în 2003 între Guvernul Adrian Năstase şi firma Bechtel.

În replică, ministrul Şova a spus că speră ca Anca Boagiu să nu fi depus plângere la Parchet cum că el ar ascunde contractul, pentru că, în acest caz, ar fi denunţ calomnios şi atunci va depune, la rândul său, plângere împotriva ei. 

Construcţia tronsonului Braşov - Borş al Autostrăzii Transilvania a început în 2004, în baza unui contract cu o valoare de 2,2 milioane de euro, încheiat cu compania Bechtel.
 
 
 

×
Subiecte în articol: Subiectiv dan sova anca boagiu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close