Antena 3 CNN Actualitate Tânărul Ionuţ Budişteanu se alătură jurnaliştilor Antena 3 în plimbarea din zona Palatului Cotroceni

Tânărul Ionuţ Budişteanu se alătură jurnaliştilor Antena 3 în plimbarea din zona Palatului Cotroceni

Tânărul Ionuţ Budişteanu se alătură jurnaliştilor Antena 3 în plimbarea din zona Palatului Cotroceni
10 Aug 2014   •   12:25
Ionuţ Budişteanu este un tânăr de 19 ani din Râmnicu Vâlcea, care a ajuns să câştige zeci de premii internaţionale de prestigiu. 
 
Este informatician şi inventator. Este unul dintre mulţii copii geniali care s-au bucurat de susţinerea Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. 
 
Anul trecut, Ionuţ ne-a făcut pe toţi mândri. A câştigat una dintre cele mai importante competiţii de ştiinţă şi inginerie pentru liceeni din lume. 
 
Revista "Time" l-a clasat pe locul 9 în topul celor mai influenţi adolescenţi din lume, iar anul acesta a realizat o aplicaţie pentru nevăzători, care permite deplasarea cu ajutorul telefonului mobil. Reputatul Institut de Tehnologie din Massachusetts, Statele Unite a decis să denumească un asteroid cu numele lui. Luna trecută, premierul Victor Ponta l-a numit ambasador al turismului românesc, alături de Simona Halep, Horia Tecău, Alexandru Tomescu şi Mihai Covaliu. 
 
Astazi, va veni alaturi de noi la plimbarea de la ora 17:00.
 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close