Antena 3 CNN Actualitate Timişoara: mafioţii ameninţă în plină stradă

Timişoara: mafioţii ameninţă în plină stradă

Timişoara: mafioţii ameninţă în plină stradă
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    28 Aug 2013   •   13:12

Mafioţii timişoreni au trecut la acţiuni de intimidare, în plină zi, pentru a-i face să tacă pe cei care au dat declaraţii în dosarul de crimă organizată în care a fost trimis în judecată liderul interlop Sorin Udrea, potrivit pressalert.ro.

Ultimul incident s-a petrecut sâmbătă seara, când unul dintre cei care a vorbit a fost la un pas să fie rupt în bătaie, scandalul fiind surprins de camerele de supraveghere.

Poliţia nu a dat nici măcar o amendă.

Ciprian Dăscălescu este unul dintre cei care au depus mai multe mărturii în dosarele care îl incriminează pe Sorin Udrea. Bărbatul povesteşte că, vinerea trecută, oamenii interopului i-au cerut tăcerea şi l-au aminţat cu moartea. Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă.

Pe imaginile surprinse se poate observa cum ieşirea din service este blocată de două maşini de teren parcate pe trotuar. Într-una dintre imagini se vede că unul dintre interlopi a adus cu el o rangă.

Ciprian Dăscălescu susţine că poliţia a venit după jumătate de oră, abia după trei apeluri la 112. Agenţii nici nu i-au legitimat pe agresori, spune Dăscălescu. Într-o altă fotografie se poate observa, de altfel, cum poliţiştii discută relaxaţi cu cei strânşi în faţa service-ului.

Poliţiştii au considerat că au aplanat conflictul şi au plecat fără să dea vreo amendă. Nu le-au verificat nici măcare portbagajele agresorilor. Este pentru prima oară când greii interlopilor din Timişoara şi-au unit puterile pentru a instaura omerta în dosarul Udrea.

Între timp, de teamă că ar putea fi ucis de oamenii interlopului Sorin Udrea, Ciprian Dăscălescu a fugit din ţară.


×
Subiecte în articol: Timisoara amenintari
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close