Antena 3 CNN Actualitate Tot mai mulţi bătrâni încep să fure alimente din magazine

Tot mai mulţi bătrâni încep să fure alimente din magazine

Tot mai mulţi bătrâni încep să fure alimente din magazine
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Iul 2010   •   11:23

Lipsa banilor îi împinge pe tot mai mulţi români să fure. Cosmeticele şi alimentele sunt cele mai la îndemâna hoţilor din magazine, iar media de vârstă a crescut simţitor. Potrivit reprezentanţilor hipermarketurilor, cei care fură cel mai des alimente sunt bătrânii. Deşi ştiu că vor fi prinşi, oamenii spun că fură...de foame.

Conserve, mezeluri, ulei. Sunt printre produsele cele mai ?căutate? de românii care recurg la furt. Fie că le mănăncă direct în magazin, fie le ascund în poşete sau haine. O altă metodă des utilizată este furtul la cântar, în magazinele care le oferă clienţilor posibilitatea să cântărească singuri produsele.

Şi cosmeticele sunt o ?pradă uşoară? pentru unii dintre clienţii supermarketurilor, mai ales că pot fi scoase cu uşurinţă din ambalajul care are imprimat codul de securitate.

Potrivit Ionelei Gherghi, jurist la Smart Expo din Voluntari, citată de Adevărul, bătrânii prinşi că fură alimente din magazine spun că au recurs la acest gest pentru că banii de pensie nu le mai ajung şi pentru mâncare.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Supermarket furt batrani
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close