Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Harghita: O persoană a fost accidentată mortal de tren

Tragedie în Harghita: O persoană a fost accidentată mortal de tren

Tragedie în Harghita: O persoană a fost accidentată mortal de tren
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    17 Dec 2012   •   20:28

O persoană a fost lovită mortal de un tren, luni seară, la ieşirea din gara Izvor Olt, din Harghita. Oamenii legii au demarat o anchetă, încercând să afle dacă a fost vorba de o sinucidere sau de un accident, scrie Agerpres.

Potrivit lui Gheorghe Filip, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, din cauza impactului violent, nu se ştie exact dacă este vorba de un bărbat sau despre o femeie, poliţiştii efectuând activităţi de cercetare şi investigaţie în vederea stabilirii identităţii victimei.

Conform poliţiştilor, trenul care a lovit persoana respectivă şi-a continuat drumul, semn că mecanicul nu şi-a dat seama de impact, întrucât în zonă era întuneric.

Localnicii nu se sfiesc să recunoască faptul că, adesea, traversează calea ferată prin locul respectiv, pentru că este o scurtătură dinspre zona centrală a comunei Sândominic către staţia Izvoru Olt şi că este este posibil să fie vorba de un accident.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare, sprijiniţi de criminalişti din cadrul IPJ Harghita, sunt la faţa locului şi încearcă identificarea cadavrului şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close