Antena 3 CNN Actualitate Udrea, despre Dosarul Microsoft: Să vedem toată declaraţia lui Gabi Sandu. S-ar CUTREMURA ţara

Udrea, despre Dosarul Microsoft: Să vedem toată declaraţia lui Gabi Sandu. S-ar CUTREMURA ţara

Udrea, despre Dosarul Microsoft: Să vedem toată declaraţia lui Gabi Sandu. S-ar CUTREMURA ţara
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    26 Ian 2015   •   09:11

Nemulţumită că numele său e tot mai vehiculat în presă, în legătură cu dosarul Microsoft, Elena Udrea arată cu degetul spre foştii colegi din PDL - Vasile Blaga, Roberta Anastase sau Adriean Videanu.

Fostul ministru al Dezvoltării crede că în cazul lor, mass-media păstrează o tăcere ciudată, deşi au fost şi ei, la rândul lor, menţionaţi în dosarul Microsoft şi în declaraţia dată de Gabriel Sandu în faţa procurorilor.

 
Elena Udrea e nemulţumită de faptul că e în vizorul presei, după ce numele ei a apărut în referatul procurorilor DNA care investighează dosarul Microsoft.

Într-un mesaj postat pe Facebook, fostul ministru al Dezvoltării din perioada Boc arată cu degetul spre alţi foşti colegi de partid menţionaţi în dosar, ale căror nume nu au fost mediatizate.
 
"(...) deşi declaraţia lui Gabriel Sandu răscoleşte tot sistemul şi acuză nume mari precum Vasile Blaga, Roberta Anastase, Adriean Videanu, Radu Berceanu etc. este linişte, pe nimeni nu interesează să discute. A nu se înţelege că eu îi consider vinovaţi de ceva. Dar pe mine m-au tocat zi de zi fără să am vreo implicare, în timp ce în cazul celor acuzaţi de martori este o tăcere ciudată", a scris Elena Udrea, preşedintele PMP, într-o postare pe Facebook.
 
În aceeaşi postare, Udrea a lăsat să se înţeleagă că în dosarul Microsoft ar fi implicate şi alte nume importante.
 
"Cred că ar fi interesant şi să vedem toată declaraţia dată de Gabi Sandu. Înţeleg că a formulat acuzaţii, care nu au apărut, la adresa reprezentanţilor unor instituţii, care, dacă ar fi într-adevăr pomenite, s-ar cutremura profund ţara şi s-ar duce pe apa sâmbetei ideea de anticorupţie!", mai spune Udrea.
 
Cât despre eliberarea din arest a lui Gabriel Sandu şi a omului de afaceri Nicolae Dumitru Niro, Udrea susţine că cei doi au fost puşi în arest la domiciliu pentru că ar fi făcut declaraţii despre cine trebuia, chiar nedovedite.

Procurorii anticorupţie au invocat de trei ori numele Elenei Udrea în dosarul Microsoft, în referatul lui Dorin Cocoş. În ciuda legăturilor strânse avute cu primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, cu omul de afaceri Nicolae Dumitru-NIRO şi mai ales cu Dorin Cocoş, Elena Udrea nu este nici măcar martor în acest dosar de corupţie. 


 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea microsoft dosar microsoft
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close