Antena 3 CNN Actualitate Udrea întoarce armele împotriva lui Băsescu: "Sper că poate face MAI MULT de atât"

Udrea întoarce armele împotriva lui Băsescu: "Sper că poate face MAI MULT de atât"

Udrea întoarce armele împotriva lui Băsescu: "Sper că poate face MAI MULT de atât"
de O.P.    |    31 Mar 2015   •   07:30

După ce sâmbătă a participat la emisiunea "Dincolo de ştiri", Ruxandra Dragomir a ţinut să adauge ceva şi pe pagina ei de Facebook: "Vin și completez declarația mea de la Antena 3 cu următoarea frază: îmi pare rău că denunțurile Elenei au fost clasate fiindcă eu chiar vreau să știu cine conduce țara mea... cei care împart discreționar și ocult puterea în România?... - așa cum Elena a declarat - sau președintele ales de români? 

Fostul președinte Băsescu a făcut public în nenumărate rânduri aceste sloganuri: "am încredere în Elena Udrea" sau "sunt sigur că femeia asta nu a luat niciun ban de la Gală Bute" sau "Elena Udrea este un om cinstit". Și eu spun același lucru. Dar este oare suficient? De ce trebuie să plătească Elena din cauza greșelilor, a lăcomiei și a minciunilor altora, a celor care i-au fost alături și s-au folosit de numele ei? Am sperat și încă sper că fostul președinte poate face mai mult de atât. Oare toți cei pe care i-a crescut și i-a promovat, excepție făcând Elena, l-au trădat?

Dacă am crezut în declarațiile lui Traian Băsescu am tot dreptul să cred că putea face mai mult în ceea ce o privește pe Elena, în special când am auzit și celalalte declarații care mi-au plăcut: "Elena Udrea este cea mai bună investiție politică a mea" sau "Elena Udrea este cel mai bun și de încredere partener politic al meu" sau "Elena Udrea este crescută de mine din punct de vedere politic".

×
Subiecte în articol: Ruxandra Dragomir Elena Udrea
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close