Antena 3 CNN Actualitate ULTIMELE clipe din viaţa lui Ionuţ, filmate de camerele de supraveghere. Bunica micuţilor NU apare în peste două ore de filmări

ULTIMELE clipe din viaţa lui Ionuţ, filmate de camerele de supraveghere. Bunica micuţilor NU apare în peste două ore de filmări

ULTIMELE clipe din viaţa lui Ionuţ, filmate de camerele de supraveghere. Bunica micuţilor NU apare în peste două ore de filmări
Sursa foto: Foto: cancan.ro
de O.P.    |    19 Sep 2013   •   05:48

Ultimele clipe din viaţa lui Ionuţ, copilul ucis de câini, au fost surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei. Sunt peste două ore de filmare în care bunica celor doi copii nu apare.

Sursa foto: cancan.ro



Semn că în tot acest timp, în care s-a întâmplat şi tragedia, bunica ori nu i-a supravegheat, ori s-a aflat pe o bancă la o distanţă destul de mare. În imaginile publicate de Cancan, apare însă un bărbat care îl ţine de mână pe fratele lui Ionuţ şi îl duce pe copil la bunica sa.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei se văd cei doi fraţi Ionut, de 4 ani şi Andrei, de 6 ani. Cei doi aleargă pe o alee din parc nesupravegheaţi, în jurul orei 9 şi 20 de minute.

Andrei, fratele mai mare, fuge mai repede şi ajunge la capătul aleii principale. Ionuţ, băieţul de numai 4 ani, rămâne în urmă. Îl ajunge pe Andrei abia după un minut.

Cei doi copii se joacă mai bine de o oră, timp în care bunica lor nu apare în raza camerelor de luiat vederi. După încă o oră de joacă, fratele cel mare Andrei apare de mână cu un bărbat.

Andrei şi bărbatul se îndreaptă către cel mai apropiat agent de pază pe care îl întrabă de bunica băieţilor. După câteva momente se vede cum cei trei se îndreaptă către locul unde stătea sau a fost bunica celor doi copii.

După aproape trei minute bărbatul este filmat şi se îndreaptă spre ieşirea din parc. În jurul orei 11şi 30 de minute, Ionuţ şi-a găsit sfârşitul ucis de câini maidanezi.

×
Subiecte în articol: maidanezi caini maidanezi
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close