Antena 3 CNN Actualitate Un cartier din Bucureşti, invadat de ŞOBOLANI

Un cartier din Bucureşti, invadat de ŞOBOLANI

Un cartier din Bucureşti, invadat de ŞOBOLANI
Sursa foto: Foto: uncyclopedia.wikia.com
de M.Z.    |    15 Mai 2014   •   09:34

Cartierul Ferentari din Capitală se transformă pe zi ce trece într-o groapă de gunoi. Nimeni nu a mai făcut curăţenie de opt ani. Tone de resturi de tot felul prin care mişună nestingheriţi şobolanii sunt la doi paşi de blocuri şi de o şcoală.


Locatarii au făcut sesizări peste sesizări, însă Primăria sectorului 5 are un singur răspuns: nu sunt bani şi, oricum, terenul este unul privat. 
 
Pare greu de crezut, dar munţii de mizerie tronează la câteva staţii de autobuz de centrul oraşului, pe Calea Ferentari din sectorul 5. Un gard distrus, resturi care ajung uneori în parc şi şobolanii care mişună în plină zi se întâlnesc la un pas de Şcoala 135.
 
Şobolanii au ajuns în case şi în beciuri, au ros cablurile maşinilor şi nicio otravă nu le-a venit de hac. Sunt atât de mulţi încât oamenilor de la parterul blocurilor le este frică să deschidă ferestrele. 
 
Cum Primăria sectorului 5 nu mai are contract de salubritate din 2011, nemulţumirile locatarilor se plimbă între Primăria Generală, care plăteşte pentru ca zona păstorită de Marian Vanghelie să nu se înece în mizerie şi Administraţia Domeniului Public de sector.
 

×
Subiecte în articol: sobolani Ferentari
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close