Antena 3 CNN Actualitate Un fost procuror acuză: Laura Codruţa Kovesi se pronunţa întotdeauna pe tema vinovăţiei unor persoane

Un fost procuror acuză: Laura Codruţa Kovesi se pronunţa întotdeauna pe tema vinovăţiei unor persoane

Un fost procuror acuză: Laura Codruţa Kovesi se pronunţa întotdeauna pe tema vinovăţiei unor persoane
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    13 Oct 2014   •   15:50

Fostul procuror Angela Nicolae, arestată în prezent pentru trafic de influenţă, face acuzaţii incendiare. Lumeajustiţiei.ro publică, în premieră, o parte din declaraţia dată de Nicolae în faţa judecătorilor de la Înalta Curte, la audierile din 6 octombrie 2014.

Fosta şefă a Biroului de Relaţii Internaţionale din PICCJ povesteşte cum fostul procuror general al României, Laura Codruţa Kovesi, se pronunţa întotdeauna în discuţii cu demnitari internaţionali pe tema vinovăţiei unor persoane.

"Deşi temele discuţiilor erau altele, totdeauna, în mod invariabil, spune Nicolae, Kovesi făcea referire la anumiţi inculpaţi, cum ar fi fostul premier Năstase, profesorul Voiculescu sau procuror general adjunct Gabriela Ghiţă, arătând că ei sunt vinovaţi de anumite infracţiuni. Deşi nu se terminase urmărirea penală la unii, iar la alţii, judecata, procurorul general se pronunţa deja pe vinovăţie", acuză fostul procuror.

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close