Antena 3 CNN Actualitate Un inspector de la IPJ Constanţa, prins în timp ce primea 4.000 de euro mită. Ce sumă uriaşă a pretins poliţistul

Un inspector de la IPJ Constanţa, prins în timp ce primea 4.000 de euro mită. Ce sumă uriaşă a pretins poliţistul

Un inspector de la IPJ Constanţa, prins în timp ce primea 4.000 de euro mită. Ce sumă uriaşă a pretins poliţistul
Sursa foto: Foto: swddelhi.blogspot.com
16 Iun 2012   •   19:55

Un poliţist de la Serviciul de Investigare a Fraudelor al Poliţiei Judeţene Constanţa a fost prins în flagrant, vineri seară, de procurorii DNA, în timp ce primea mită 4.000 de euro, pentru a nu întocmi un dosar de cercetare penală, informează Mediafax.
   
Surse din rândul anchetatorilor spun că inspectorul Adrian Ionuţ Priboianu ar fi cerut iniţial denunţătorului suma de 25.000 de euro, dar ulterior s-ar fi mulţumit cu 4.000 de euro.
   
El a fost prins în flagrant delict de procurorii anticorupţie imediat după ce a primit de la denunţător suma de 4.000 de euro.
   
Inspectorul de la Serviciul de Investigare a Fraudelor a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa magistraţilor Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă.
   
Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa, care spun că dacă Adrian Ionuţ Priboianu va primi mandat de arestare preventivă îi vor fi suspendate raporturile de serviciu.
   

×
Subiecte în articol: politist
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Operațiunea ”Neptun” și locul secret în care a fost ascuns aurul României
x close