Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. 116 persoane au murit după prăbuşirea unui avion militar într-un cartier rezidenţial. Bilanţul victimelor ar putea să crească

UPDATE. 116 persoane au murit după prăbuşirea unui avion militar într-un cartier rezidenţial. Bilanţul victimelor ar putea să crească

UPDATE. 116 persoane au murit după prăbuşirea unui avion militar într-un cartier rezidenţial. Bilanţul victimelor ar putea să crească
de S.T.    |    30 Iun 2015   •   21:31

Cel puțin 116 persoane au murit marți în Indonezia în urma accidentului unui avion militar care s-a prăbușit într-o zonă locuită din Medan, un mare oraș din Sumatra, relatează AFP.

Avionul, un Hercules C-130 vechi de 51 de ani, a decolat în jurul prânzului de la o bază militară și s-a prăbușit în oraș două minute mai târziu, la circa 5 km de bază, producând o explozie puternică, a declarat un purtător de cuvânt al armatei, Fuad Basya.

Aeronava transporta 12 membri ai echipajului și 101 pasageri, a declarat, în cursul serii, pentru AFP, șeful forțelor aeriene, Agus Supriatna, indicând că niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a supraviețuit.

În urma prăbușirii avionului și-au pierdut viața și cel puțin trei persoane de la sol, potrivit agenției locale de căutare și salvare.

Până în prezent, 84 de cadavre au fost recuperate și transferate la morga unui spital din Medan, au indicat reprezentanții spitalului.

×
Subiecte în articol: indonezia avion prabusit
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close