Antena 3 CNN Actualitate Vestea BUNĂ pe care Cioacă a primit-o în închisoare. Ce se va întâmpla începând de astăzi

Vestea BUNĂ pe care Cioacă a primit-o în închisoare. Ce se va întâmpla începând de astăzi

Vestea BUNĂ pe care Cioacă a primit-o în închisoare. Ce se va întâmpla începând de astăzi
de O.P.    |    25 Mar 2013   •   13:02

Comisia pentru Protecţia Copilului de la Consiliul Judeţean Argeş a decis că se impune ca Patrick Cioacă, fiul lui Cristian Cioacă şi al Elodiei Ghinescu, să locuiască la sora poliţistului, ţinându-se cont în luarea deciziei de dorinţa copilului şi de situaţia materială bună a mătuşii minorului.
  
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, comisia de specialitate a luat în discuţie situaţia în care se află Patrick Cioacă, în vârstă de opt ani, după ce tatăl său, Cristian Cioacă, a fost încarcerat.
  
Analizând dosarul, comisia a decis că se impune stabilirea plasamentului copilului la familia Ana Maria şi Iulian Vasile Ene, sora, respectiv cumnatul poliţistului, care este arestat preventiv şi trimis în judecată sub acuzaţia de omor calificat şi profanare de morminte.
  
"Membrii comisiei au ţinut cont că, în ultimii cinci ani, minorul a crescut alături de rudele pe linie paternă, de continuitatea şcolară a copilului şi de faptul că în decembrie 2012 şi instanţa a stabilit domiciliul copilului la familia sora omului legii. De asemenea, s-a mai ţinut seama şi de dorinţa copilului şi a tatălui acestuia, de situaţia materială şi familială a soţilor Ene, sora şi cumnatul lui Cristian Cioacă, de faptul că aceştia dispun de mijloacele materiale necesare pentru a-i asigura nepotului condiţii corespunzătoare de creştere şi educare, că-i oferă suport emoţional şi afectiv, linişte, stabilitate şi siguranţă pentru dezvoltarea fizică, morală şi intelectuală", a declarat directorul DGASPC Argeş, Adrian Macovei.
  
Membrii comisiei au admis faptul că de condiţii similare dispun şi bunica şi unchiul pe linie maternă, Emilia, respectiv Robert Constantin Ghinescu, mama şi fratele Elodiei, dar elementul hotărâtor în dispunerea deciziei a fost ataşamentul lui Patrick faţă de mătuşă, unchi şi bunica paternă alături de care a crescut în ultimii ani.

×
Parteneri
Germania se pregătește de război. Autoritățile vor să renoveze buncărele vechi
x close