Antena 3 CNN Actualitate Vicepreşedintele CJ Vaslui, apel către ministrul Sănătăţii: Redeschideţi spitalul din Negreşti! Toţi, când ajung undeva, nu mai răspund la telefoane!

Vicepreşedintele CJ Vaslui, apel către ministrul Sănătăţii: Redeschideţi spitalul din Negreşti! Toţi, când ajung undeva, nu mai răspund la telefoane!

Vicepreşedintele CJ Vaslui, apel către ministrul Sănătăţii: Redeschideţi spitalul din Negreşti! Toţi, când ajung undeva, nu mai răspund la telefoane!
18 Dec 2014   •   20:14

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Corneliu Bichineţ, a fost invitatul Danei Grecu, în ediţia de joi a emisiunii "La ordinea zilei", unde a comentat decizia premierului Victor Ponta de a renunţa la titlul de doctor, şi i-a cerut ministrului Sănătăţii să redeschidă spitalul din oraşul Negreşti.

"Victor Ponta a considerat acum că poate să se debaraseze de balastul care îi întinează fiinţa sa, ca intelectual şi ca lider de partid. El a preferat, pentru prima dată în istoria acestei ţări, să-şi decline calitatea de doctor şi să rămână pacient, sau, mă rog, să nu mai vrea să fie doctor în drept. (...) Ideile se nasc din idei, cărţile din cărţi", a spus liberalul Corneliu Bichineţ, la Antena 3.

Din platoul emisiunii, Bichineţ a făcut un apel către ministrul Băniciou să redeschidă spitalul din oraşul Negreşti.

"Dacă faci treaba aceasta, te scriu în istoria neamului!", a exclamat liberalul.

"Dar nu o faci", a mai spus el, arătând că "toţi", când ajung undeva, nu mai răspund la telefoane. "Inclusiv miniştri ai PNL", a spus el.

"Singurul care a răspuns la telefoane a fost Arafat. Şi mă bucur că dumneavoastră aţi fost una din puţinele televiziuni care i-au luat apărarea acestui om. Care a făcut pentru România, România patrioţilor, un arab venit din ţara unde strămoşii umblă cu prosoapele în cap, mai mult decât toţi smurdiştii din România. Acum e vinovat Arafat, că un netrebnic a uitat să pună benzină în barcă, sau a uitat cheia în salopetă, în magazie", a mai spus Corneliu Bichineţ.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close