Antena 3 CNN Actualitate Victor Becali și Cristian Borcea, transferați la Penitenciarul Poarta Albă

Victor Becali și Cristian Borcea, transferați la Penitenciarul Poarta Albă

Victor Becali și Cristian Borcea, transferați la Penitenciarul Poarta Albă
20 Mai 2014   •   14:34

Victor Becali și Cristian Borcea, condamnați în dosarul transferurilor din fotbal, au fost transferați de la Penitenciarul Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde este încarcerat și George Becali, informează AGERPRES.
Cei doi au fost transferați la Poarta Albă, după ce pe 12 mai Judecătoria Medgidia a decis ca ei să execute pedepsele în regim semideschis de detenție.

La începutul lunii martie, Cristian Borcea și frații Victor și Ioan Becali au fost condamnați la închisoare în dosarul transferurilor din fotbal și încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă, unde o comisie a penitenciarului din județul Constanța a stabilit ca ei să efectueze pedepsele în regim închis de detenție.

Cum la Poarta Albă se află deținuți cu regim de detenție semideschis și deschis, Borcea și frații Becali au fost transferați la Penitenciarul din Slobozia.

Victor Becali și Cristian Borcea au atacat decizia în instanță, judecătorii le-au schimbat regimul de detenție, astfel încât ei se reîntorc la Poarta Albă.

×
Parteneri
România a făcut 0-0 cu Liechtenstein, în ultimul test înaintea EURO 2024
x close