Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, în SUA. Premierul se întâlneşte cu reprezentanţii Chevron

Victor Ponta, în SUA. Premierul se întâlneşte cu reprezentanţii Chevron

Victor Ponta, în SUA. Premierul se întâlneşte cu reprezentanţii Chevron
21 Oct 2013   •   19:51
Victor Ponta a început luni o vizită oficială de trei zile în SUA. Premierul se întâlneşte cu reprezentanţii companiilor ExxonMobil, Chevron, IBM, Motorola, HP, precum şi cu secretarul american pentru Energie, Ernest Moniz, a anunţat Biroul de presă al Guvernului.

Dana Grecu a prezentat în cadrul emisiunii La Ordinea Zilei
imagini de la întâlnirile lui Victor Ponta cu reprezentanţii marilor companii.

Premierul se află în SUA alături de miniştrii Energiei, Constantin Niţă, Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, Educaţiei, Remus Pricopie, şi Mediului, Rovana Plumb.

"Parteneriatul nostru politico-militar funcţionează pefect si mă mândresc cu asta, dar sunt aici ca să vă spun că trebuie ca şi relaţia economică să funcţioneze în aceeaşi termeni. Nu ascund că potenţialul nostru, dar şi potenţialul relaţiilor noastre economice poate fi mai mare decât funcţionează astăzi" a spus premierul Ponta în cadrul întâlnirilor cu reprezentanţii marilor companii.

Premierul a arătat că în domenii precum energia, IT, dar şi alte sectoare România poate fi un loc interesant pentru mulţi investitori.
   
"Suntem un guvern pro-business, angajat în creşterea relaţiilor noastre economice şi în asigurarea stabilităţii şi predictibilităţii pentru toţi investitorii, pentru că aceasta este cheia pentru toate companiile. Sunt aici să-i încurajez să investească mai mult, pentru a crea locuri de muncă şi pentru a vedea că România este un partener valabil, o ţară care are un potenţial încă nedescoperit sau folosit", a afirmat primul-ministru.






×
Subiecte în articol: Victor Ponta chevron Victor Ponta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close