Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Nu a existat niciodată o ofertă clară şi formală adresată USL cu privire la preluarea postului de premier

Victor Ponta: Nu a existat niciodată o ofertă clară şi formală adresată USL cu privire la preluarea postului de premier

Victor Ponta: Nu a existat niciodată o ofertă clară şi formală adresată USL cu privire la preluarea postului de premier
Sursa foto: Foto: worldchanged.eu
18 Mar 2012   •   22:54

Victor Ponta neagă în mod categoric existenţa vreunei oferte serioase şi oficiale facută către USL de către Traian Băsescu, prin declaraţia postată pe pagina oficială de Internet a preşedintelui PSD.

“Vedem din nou cât de iresponsabilă este abordarea preşedintelui. Nu a existat niciodată o ofertă clară şi formală adresată USL cu privire la preluarea postului de premier. Numirea Premierului României nu se tratează în glumă, ci în mod serios, cu respectarea Constituţiei şi a procedurilor oficiale" a declarat acesta.
 
De asemenea, şi-a exprimat convingerea că Uniunea Social-Liberală va câştiga mandatul, având şansa de a forma guvernul cu sprijinul unui Parlament legitim.
 
"Repet soluţia pe care USL a propus-o de la începutul acestui an: dorim alegeri cât mai rapid, pentru ca românii să decidă cu privire la direcţia ieşirii din criză. De mult timp nu mai iau în serios “jocurile” acestui om. Din păcate, este încă preşedintele ţării, dar asta este o altă poveste. Nu va mai dura mult. Lumea lui Traian Băsescu se va termina în curând” a încheiat Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta usl
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close