Antena 3 CNN Actualitate "Zi-mi, Iohannis, cine e mai postac?!" Fostul preşedinte, deranjat vizibil de reacţia lui Klaus Iohannis

"Zi-mi, Iohannis, cine e mai postac?!" Fostul preşedinte, deranjat vizibil de reacţia lui Klaus Iohannis

"Zi-mi, Iohannis, cine e mai postac?!" Fostul preşedinte, deranjat vizibil de reacţia lui Klaus Iohannis
de O.P.    |    01 Apr 2015   •   06:23

Klaus Iohannis îl taxează pe Traian Băsescu pentru atacurile lansate la adresa lui pe Facebook. "Fostului preşedinte îi prieşte pensia, e foarte vocal si postac", a fost replica actualului şef al statului, după ce a fost criticat vehement în ultima lună.

Imediat a venit şi replica lui Traian Băsescu, spunând că preşedintele în funcţie pare lipsit de ocupaţie dacă îşi permite să fie atât de activ pe site-urile de socializare pe un salariu substanţial.

La scurt timp după declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis a venit şi replica lui Traian Băsescu. Fostul şef de stat a admis că e pensionar, dar l-a acuzat pe Iohannis că stă pe Facebook pe banii statului.

"Mi s-a părut o notă de dispreţ pentru pensionari , însă, ceea ce mi se pare o mare greşeală politică. În ceea ce priveşte postatul, Dumnezeu să mă ierte dacă cineva îl întrece pe domnul în Românica, nu ştiu cine e campionul. Îmi imaginez că la cât postează preşedinţia, dacă dânsul postează, păi cam cu asta îşi pierde vremea pe un salariu totuşi net de vreo 6.200 de lei", a declarat deranjat fostul preşedinte.

Băsescu nu s-a oprit la această declaraţie. Aproape de miezul nopţii a postat pe facebook un mesaj în care arăta diferenţa de postări dintre el şi preşedintele Klaus Iohannis.

"Din 21.12.2014, Klaus Iohannis a postat 103 mesaje în 100 zile. Din 21.12.2014 eu am postat 31 mesaje, tot în 100 zile. Zi, Iohannis, care dintre noi este mai postac?" a adăugat Băsescu.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close