Antena 3 CNN Show Ce a apărut la mormântul lui Iurie Darie, înainte de Paști. Anca Pandrea: „Era atât de frumos încât nu-mi venea să mai plec”

Ce a apărut la mormântul lui Iurie Darie, înainte de Paști. Anca Pandrea: „Era atât de frumos încât nu-mi venea să mai plec”

Ce a apărut la mormântul lui Iurie Darie, înainte de Paști. Anca Pandrea: „Era atât de frumos încât nu-mi venea să mai plec”
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Apr 2017   •   16:27

Actrița Anca Pandrea a aranjat locul de veci unde odihnește partenerul ei de viața, Iurie Darie, într-un mod absolut inedit, scrie wowbiz.ro.

Actrita a adus de acasa ouă vopsite și pictate cu cocoși și găini, pe care le-a lipit pe crucea de marmura de la mormântul lui Iurie Darie. Nu au fost uitate nici ramurele de salcie aduse în Duminica Floriilor direct de la biserică.

“I-am dus un iepuras si o iepuroaica. I-am pus oua pe cruce si am mers la biserica si am luat salcie sfintita. Două ore si jumatate am stat la slujba ca sa iau salcia si sa ii fac colier din ea. I-am dus multe lalele rosii. Era atat de frumos, incat, nu-mi venea sa mai plec de acolo. Dupa vreo 3 ore a venit un paznic la mine sa ma intrebe daca sunt bine. Dragutii de ei, s-au gandit sa nu mi se faca rau. S-au gandit ei la mine. Acum, dupa ce am aranjat la Iura poate sa vina si Pastele. Acasa nu am terminat inca treaba, dar e bine ca am reusit sa inchei la Iura”, a declarat Anca Pandrea.

Vezi aici mai multe imagini.

×
Subiecte în articol: Paste Iurie Darie
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close