x close

Fii alături de noi!

A început să se bâlbâie și a leșinat în direct. Panică în cel mai important studio de știri. FOTO

de 07 Ian 2016   •   10:05
A început să se bâlbâie și a leșinat în direct. Panică în cel mai important studio de știri. FOTO 90
Prezentatoarea CNN din SUA, Poppy Harlow, a leșinat în direct în timp ce citea o știre. Harlow a început să se bâlbâie și la puțin timp după și-a pierdut pentru câteva momente cunoștința. Momentul nu a fost surpins de camere, pentru că pe ecran erau prezentate datele unui sondaj recent despre lupta împotriva terorismului.

Prezentatoarea TV s-a întors pe micile ecrane la câteva minute după, și-a cerut scuze și a declarat că, din cauza căldurii, a leșinat, dar acum e bine. Harlow este însărcinată în șase luni și a fost înlocuită la masa CNN de o colegă. Aceasta le-a mulțumit pe Twitter fanilor îngrijorați și i-a asigurat că totul este în regulă.


În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati