Antena 3 CNN Show Showbiz Codin Maticiuc, povești din Vama Veche: „Nu (mai) este cum am auzit, plină de...”

Codin Maticiuc, povești din Vama Veche: „Nu (mai) este cum am auzit, plină de...”

Codin Maticiuc, povești din Vama Veche: „Nu (mai) este cum am auzit, plină de...”
Sursa foto: Foto: Codin Maticiuc/Facebook
16 Iun 2017   •   12:54

Codin Maticiuc a povestit, pe Facebook, cum a fost primit în Vama Veche, unde a mers pentru prima dată, cu ocazia unor filmări pentru show-ul „Băieți de Oraș”, de la Antena 1.

„Vama Veche nu (mai) este cum am auzit, plină de rockeri si boemi”, scrie Codin Maticiuc în descrierea sa generoasă a uneia dintre cele mai renumite stațiuni de pe litoralul românesc.

„Sâmbăta trecută am fost la Vama Veche pentru întâia oara. Virgin cum ar veni. Am fost sa filmez pentru sezonul din toamna al "Baieti de Oras" cu prietenii mei Mihai Bendeac, Vlad Dragulin si Anca Dinicu. Oricum ma amenința de trei ani Bendeac ca ma duce in Vama, iată ca a gasit si forma sa ma oblige: locație de filmare.
Vama Veche nu (mai) este cum am auzit, plină de rockeri si boemi. Plină de hipsterițe si punkerite. Plină de oameni cool si culți. Acum sunt si canibali, cocalari, țărănuși de oras, interlopi închipuiți si penibili agramați. Personajele Malone, Roby Roberto, Gina Felea si Codin nu mai sunt atat de "ieșite din peisaj". Dimpotrivă, erau adesea eclipsati de noii vamaioți. Un taranuso-canibal înalt, gravid si cu burta mega tatuată țipa in timpul filmării la Bendeac ca el vrea poza cu Mihai de îndată. Cred ca e singurul om de pe planeta asta pe care l-a refuzat Mihai. Toaleta de la Stuf, unde filmam avea scris mare pe usa unei cabine: "cabina defect". Cand cineva din echipa de filmare le-a atras atenția ca suntem in vama si ca agramatismele astea nu dau bine cei de acolo au facut repede acordul. Cabina defecta, voila! Dar si pe usa de la femei pe care scria "defect" l-au facut: "femei defecte", voila! Atat au putut ei. "Oamenii care merge la Loft e de cacat." Da, baieti, cum spuneti voi.
Cam asta am vazut eu in cele șase ore de Vama pe care le-am petrecut acolo cu echipa de filmare de la "Baieti de oras". Asa mi-am pierdut "virginitatea" in legătura cu Vama si ca majoritatea dezvirginarilor a fost de cacat. Eram dezamăgit si trist de cum am gasit Vama. 
Asta pana l-am cunoscut pe Dobrica. Cam de varsta mea deci nu foarte tanar, Dobrica venise acolo angajat de echipa de producție la munca de jos. Cara chestii, fugea de colo-colo trimis cand dupa gheata cand dupa ceva de la scenografie. Si el era virgin. Era pentru prima data in viața lui la mare si nu mai contenea sa se minuneze si sa spună cat e de superb. Filmase in aceeasi zi si-n Mamaia si-n Vama. I se păreau la fel de magnifice. Nu vedea diferențe. Vedea doar întindere de apa. Vedea nisip. Vedea valuri si oameni fericiti. Vedea soare si umbrele care te feresc de soare deși el nu voia sa se ferească de nimic. Cum te poti feri de viața? De ce sa te ferești de fericire? Se ferise de îndeajuns de multe lucruri in viața. Sâmbăta trecută el nu se mai ferea. Nici de munca, caci doar asta făcea dar i se părea ca munceste in rai. Asta fix in timpul in care eu, intre doua duble, extenuat si stand la umbra mi se părea ca gheata din cola nu e destul de rece.
Intr-o pauza pe Dobrica l-au întrebat fetele de la producție de ce nu intra in apa daca tot e prima oara la mare si urmează sa plece toti in noaptea aceea. Le-a raspuns cu rusine in glas ca are o singura pereche de pantaloni, cei pe care-i purta. Erau lungi si nu ar fi vrut apoi sa care chestii cu pantalonii șiroind de apa cu sare. 
Fetele au strâns bani si i-au luat de la o taraba stingheră o pereche de pantaloni de baie portocalii. Era mai fericit ca mizerabilul de mine atunci cand mi-am luat prima barca. A facut baie întâia data in Marea Neagră mândru nevoie mare de noul sau bun.
Duminica am plecat de la mare. Eu cu S-ul negru, usor deprimat, el vesel cu pantalonii săi de baie portocalii. Niciunul din noi nu mai era virgin”
, a scris Codin Maticiuc, pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Codin Maticiuc Vama Veche Mihai Bendeac
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close