Antena 3 CNN Show Showbiz Cutremur în showbiz! O fostă componentă Pussycat Dolls lansează acuzații grave: „Trupa era, de fapt, o rețea de prostituție” 

Cutremur în showbiz! O fostă componentă Pussycat Dolls lansează acuzații grave: „Trupa era, de fapt, o rețea de prostituție” 

Cutremur în showbiz! O fostă componentă Pussycat Dolls lansează acuzații grave: „Trupa era, de fapt, o rețea de prostituție” 
Sursa foto: Foto: Kaya Jones.Facebook
17 Oct 2017   •   14:00

Kaya Jones, o fostă componentă a trupei The Pussycat Dolls, a șocat întreaga lume după ce a declarat că atât ea, cât și colegele ei de trupă, au fost folosite pe post de prostituate pentru lumea bună a divertismentului. 

Kaya Jones face aceste dezvăluiri într-o serie de mesaje postate pe Twitter, scrie Daily Mail.

În unul dintre ele, Kaya scrie: „Adevarul meu. Noi nu eram o trupă de fete. Era o rețea de prostituție. Și doar se întâmpla ca noi să cântăm și să fim faimoase. În timp ce oamenii care ne dețineau făceau dolari de pe urma noastră”. 

"Cât de rău a fost? mă întreabă lumea. Atât de rau încât m-am îndepărtat de visul meu, de colegele de trupă și de un contract de 13 milioane de dolari", a mai scris ea.

Într-un drept de replică, fondatorul trupei The Pussycat Dolls, Robin Antin, a declarat că acuzațiile care îi sunt aduse sunt dezgustătoare și ridicole și o acuză pe Kaya că a dorit și ea ”15 minute de faimă”.

Jones a facut parte din Pussycat Dolls, fondată în 1995, timp de doi ani. După plecarea ei, trupa a mai rezistat încă cinci ani, după care s-a destrămat în 2010.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close