Antena 3 CNN Show Showbiz Ozana Barabancea este în doliu! O persoană dragă ei a murit

Ozana Barabancea este în doliu! O persoană dragă ei a murit

Ozana Barabancea este în doliu! O persoană dragă ei a murit
de S.T.    |    29 Ian 2017   •   21:44

Ozana Barabancea este în doliu.

„Astazi a murit seful meu ! Maestrul Stelian Olariu , dirijorul Corului Operei Nationale Bucuresti ! Domnia sa m a angajat cand aveam 18 ani ! Domnia sa m a certat ,m a apostrofat , m-a urechiat ,DAR m-a ambitionat si m-a determinat sa fiu pregatita ca muzician ! Domnia sa mi-a recunoscut talentul in plen ,de fata cu toti colegii mei , dupa 25 de ani de la angajare! Va multumesc si va cer iertare pentru ca v am suparat !
Domnia sa este un exemplu de devotament si de respect pentru meseria pe care a slujit-o cu o iubire de neegalat ! Daca noi suntem cel mai bun cor de Opera din lume la ora actuala maestrului Olaru i se datoreaza 100 la suta !
Dragii mei colegi , simt nevoia sa va spun public ca va iubesc si va pretuiesc si stiu ca sunteti valorosi fiecare in parte ! Dumnezeu Sa-l odihneasca si pe noi sa ne intareasca !
Sa fim alaturi de noul nostru maestru,Dl Daniel Jinga ,ce are o mare responsabilitate : sa ne pastreze la acelasi nivel de excelenta ! Sa fim uniti , sa fim mai buni si mai intelegatori ca viata e scurta dar putem sa o facem frumoasa ! Arta noastra ne pulseaza in fiecare celula ! Admiratie ,respect si un gand bun pentru Opera Nationala Bucuresti ! Va iubesc ! Sa fiti binecuvintati !”, a scris 
Ozana Barabancea, duminică seară, la pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Ozana Barabancea doliu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close